Meld deg på

14.juni | kl. 09:00 - 11:00 | Trondheim Maritime Senter

Fast-track til nye talenter

Hvordan påvirkes rollene i maritim sektor med digitalisering? Hvilken kompetanse trengs i dag - og hva vil maritime teknologibedrifter trenge i morgen? 

NTNU er en av landets fremste talentfabrikker innen teknologi, men mange av de unge forlater Teknologihovedstaden så snart vitnemålet er i hånd. 

Dette frokostmøtet er det første i rekken av møteplasser der vi setter kompetansegapet i maritim sektor på agendaen, med særlig fokus på maritime teknologibedrifter. 

Vi sparker i gang en egen faggruppe for rekruttering, der vi det neste året skal jobbe med konkrete tiltak at maritime bedrifter vinner kampen om ung kompetanse. 

Bli med i faggruppen

Har du og din bedrift lyst til å bidra inn i faggruppen? Nysgjerrig på hva dette innebærer? Ta gjerne kontakt med birgit@fi-nor.no  

 

Program

Dørene åpner kl. 08.45 - kom gjerne da, så rekker du å slå av en prat og ta med deg en frokostblings før møtet begynner. 

 

Velkommen v/ Birgit Thorsen, Ocean Autonomy


Simon Lie, NTNU Bridge
NTNU Bridge er NTNU's offisielle koblingsportal mellom NTNU-studentene og arbeidslivet i samarbeid om tema til oppgaver,
praksisplasser og jobber. Hvor går studentene etter studiene? Siste kandidatundersøkelse kan gi noen av svarene. 


Brilliant
Hos Brilliant er det ikke kunden - men de ansatte som er viktigst fordi tilfredse ansatte presterer bedre, og de ansattes entusiasme skal skinne i møte med kundene. Det er kanskje også derfor de har både bar og gamingmaskiner på kontoret? Lær mer om hvordan Brilliant arbeider for at de ansatte skal glede seg hver dag til å gå på jobb!

Christopher Strøm, Vortex

Hva er det som motiverer over 50 studenter til å arbeide gratis med å utvikle høyteknologiske, ubemannede sjødroner? I studentorganisasjonen Vortex møter du noen av landets skarpeste hoder som bruker fritiden på å bygge kompetansen maritime teknologibedrifter trenger i framtiden. Hva skal til for at nettopp de søker jobb hos deg?

 

Flere innledere kommer!