Velkommen til julefrokost!

02/12

08.30 - 11.30

Skippergata 14, TMS

Note: This event is in Norwegian only.

Vi inviterer til julefrokost for medlemmer og venner som ønsker å oppsummere året med oss, og få et frampek på hva som er i vente. Sannelig har ikke klyngeleder og selvutnevnt julenisse Halvorsen også en gave eller to på luringen.

Program

MIDAS: Bli med på et kjempeløft for autonom, maritimt design

Har du utviklingsprosjekt på gang, behov for ekstra kompetanse eller problemstillinger som kan løses med industridesign?

MilliAmpere 2 har bidratt til et viktig kunnskapsgrunnlag som MIDAS arbeider videre med.

Gjennom å styrke kunnskapen om hvilken rolle mennesket spiller i framtidens havromsoperasjoner, skal kapasitetsløftet MIDAS realisere autonom havromsteknologi som en av Norges fremtidige store eksportnæringer. Medlemsbedrifter av Ocean Autonomy Cluster har nå anledning til å søke støtte til prosjekter, rekruttere studenter fra industridesign og delta på kurs for å styrke egen kompetanse, kapasitet og forretningsmodell knyttet til autonom, maritim teknologi.

FlexFerge: Kan et nytt, fleksibelt fergekonsept redde øyregionen?

Gjennom autonome, fleksible fergeløsninger kan fergetilbudet styrkes i øyregionen og sikre gode forbindelser for næringsliv og fastboende.

Vi presenterer status på prosjektet så langt, og gir et lite frampek på mulighetene for godsoverføring, passasjertrafikk og beredskap med nye konsepter.

Lansering av Testination: Havromsnæringens eget oppslagsverk

Hvor går man når man trenger å låne en kran for å få dronen ut på vannet? Hvem snakker du med for å leie en arbeidsplattform? Og hvor kan man teste sin nye ide i trygge omgivelser med støtte av kompetente fagfolk?

Med nettportalen Testination, får maritim sektor sine egne “gule sider” med kontaktoversikt over aktører og tjenester som er tilgjengelig for utleie.

Julenissen kommer…

Klyngeleder og julenisse Frode Halvorsen har et par gaver på lur i sekken, og peiler ut kursen for nye spennende seilaser i 2023.

Praktisk informasjon

Frokostmøtet er gratis, og holdes i andre etasje på Trondheim Maritime senter. For nærmere veibeskrivelse se kart på Google: https://goo.gl/maps/7HomqsBkREUyFkZH7

Gratis parkering utenfor Trondheim Maritime Senter
Nærmeste bussholdeplass: Dora, rute 20 – se reiserute fra Midtbyen her

Velkommen til en hyggelig juleavslutning etter et innholdsrikt og aktivt år i Ocean Autonomy Cluster.

Share: