Leverandørsikkerhet

02/02

08:30

Skippergata 14, Trondheim

(Event in Norwegian)

Krig i Ukraina, internasjonal uro i verdensmarkedet, handelskonflikter og cybertrusler har ført til utfordringer i produksjonslinja og svekket leverandørsikkerheten. Hvordan skal vi orientere oss når vi skal handle komponenter fra internasjonale leverandører? Og risikerer man å åpne bakdøra for alvorlige lekkasjer og sikkerhetsutfordringer ved å handle fra ukjente tredjeparter?

Vi inviterer til gratis frokost og innsiktsfull diskusjon om leverandørsikkerhetens fremtid, fra digitale trusler til tilgang på råvarer. Det blir også anledning til å delta digitalt.

Program

Prosjektleder og sikkerhetsrådgiver Aida Angell fra Ocean Autonomy Cluster deler noen viktige kjøreregler for å øke den digitale sikkerheten når uinviterte står på døra.

Erik Dragset fra Inission deler erfaringene han har gjort seg i møte med et komponentmarked preget av råvaremangel og produksjonsunderskudd. Innision er totalleverandør innen elektronikk og både utvikler, designer, produserer elektroniske løsninger til det norske markedet.

Thomas Olaussen fra LINK Nordic deler også sine refleksjoner om hvordan LINK har arbeidet med å sikre sine leverandørledd i en krevende tid. LINK Nordic produserer både programvare og elektronikk, men klarte under pandemien å holde aktiviteten på normalnivå, tross krevende leverandørmarked. Hvordan klarte de det?

Lær mer om hvordan hele verdikjeden påvirkes og hvordan man kan manøvrere i en verden med handelsbarrikader og produksjonsunderskudd.


Praktisk informasjon

Digital deltakelse: Du vil motta lenke til digital deltakelse kvelden før frokostarrangementet på e-post.

Mat/allergier: Det serveres enkel frokost og kaffe. Gi beskjed ved evt. allergier.

Parkering: Det er anledning til å parkere utenfor Trondheim Maritime Senter, ved inngang B.

Kollektivtransport: Nærmeste bussholdeplass Dora hvor buss nummer 20 fra sentrum går. Se nærmere informasjon på ATB.no

Share: